Ciutat

Sabadell encén els llums de Nadal el 26 de novembre

Encesa de llums a Sabadell, l'any passat / D.S.

Els llums de Nadal enlluernaran Sabadell des d’aquest divendres 26 de novembre. L’encesa de llums s’iniciarà a partir de les 18h a tres punts de la ciutat. Primer, al Racó del Campanar (18h). Una hora més tard, serà la plaça del Pi (19h) de Ca n’Oriac la que es vestirà de Nadal. Finalment, l’encesa tindrà lloc a la plaça de la Creu de Barberà (20h).

S’han col·locat més de 600 elements d’enllumenat a 76 carrers i eixos comercials. S’il·luminaran també el carrer de la Indústria i l’avinguda de Francesc Macià.

La ciutat torna a celebrar el Nadal, sembla ser que amb menys restriccions que l’any passat. Entre les principals novetats d’enguany, destaca que es recuperarà la cavalcada de Reis. És una de les activitats anunciades amb més entusiasme, després que la Covid obligués a suspendre l’edició de l’any passat.

També com a novetat, la part de la façana de l’Ajuntament de la plaça del Dr. Robert es transformarà en un calendari d’advent gegant. Cada tarda, el Llaminer descobrirà una història amagada dins de cada finestreta del calendari.

Sabadell recupera la cavalcada de Reis: aquestes són les novetats de la celebració de Nadal

Comentaris
To Top