Ciutat

Ciutadans vol que la Policia de Sabadell s’integri en una unitat de seguiment de casos de violència de gènere

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.
/ Policia Municipal

El portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha anunciat que demanarà la inclusió de la Policia Municipal de Sabadell al sistema VioGén “per continuar treballant contra la violència de gènere amb totes les eines que tenim al nostre abast”.

El grup municipal ha explicat que “és un sistema molt útil perquè integra els cossos policials de l’estat, autonòmics i locals que s’hi adhereixen” i que “estableix una xarxa de seguiment i protecció de manera ràpida i efectiva de les dones i fills en qualsevol part del territori nacional”.

Hernández ha afegit que l’eina comporta avantatges com “la col·laboració entre diferents institucions i que integra tota la informació d’interès per la lluita contra aquesta xacra social”.

El portaveu recalca que “ara és l’hora d’incorporar la Policia Municipal de Sabadell a aquest sistema” perquè “fins ara la Generalitat no havia signat el conveni amb el Ministeri d’Interior i que això era un pas indispensable per poder adherir-se a aquesta eina”. Ciutadans portarà el tema a debat en forma de moció a la propera Junta de Portaveus de Sabadell.

Comentaris
To Top