Ciutat

ERC aposta clarament perquè Gabriel Fernàndez recuperi l’alcaldia de Sabadell

Gabriel Fernandez ERC Sabadell
Gabriel Fernàndez (ERC), al terrat de l'Hotel Urpí / LLUÍS FRANCO

Gabriel Fernàndez serà el candidat d’ERC a les eleccions de Sabadell. El grup municipal fa una aposta decidida perquè l’actual portaveu sigui l’alcaldable del grup municipal l’any 2023. Va ser el primer a l’hora de fer un pas endavant en el procés de primàries, ningú més s’ha presentat i ha rebut els avals necessaris de la militància i de membres importants de la formació.

L’exalcalde Juli Fernàndez, l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell o el president de la secció local, Santi Valls, són alguns dels membres que han mostrat el seu suport de forma pública, entre altres regidors. El procés de primàries es va obrir el 15 de novembre i va quedar tancat aquest dimecres a la nit.

La confecció de la llista sencera republicana per a les eleccions municipals de 2023 encara no està definida. Abans, una comissió electoral local farà una proposta que haurà de ser ratificada en una assamble local formada per integrents que hagi triat Gabriel Fernàndez. La llista serà paritària i incorporarà militants de Jovent Republicà de Sabadell.

La intenció d’ERC de cara als pròxims comicis, tal com a reiterat el grup municipal i Fernàndez en diverses ocasions, serà recuperar l’alcaldia de la ciutat.

Comentaris
To Top