Ciutat

Un agent fora de servei reté un jove begut que intentava escapar d’un accident

Eren les 00.20 h d’aquest divendres, 26 de novembre, quan un vehicle va sortir de la via i va col·lidir contra un panell d’informació lluminós, al carrer de les Hortènsies amb la carretera de Prats de Lluçanès.

El conductor, de 22 anys, va sortir del turisme i va marxar del lloc de l’accident, abandonant el seu vehicle. Va ser en aquest moment quan un agent de policia fora de servei va observar l’escena i va retenir el jove fins que va arribar una unitat de la Policia Municipal de Sabadell.

carretera prats de lluçanès Sabadell

El conductor va xocar contra el cartell de la carretera de Prats de Lluçanès amb el carrer de les Hortènsies

Els agents van realitzar la prova de l’alcoholèmia al jove de 22 anys, qui va donar positiu amb un resultat de 0,79 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). És a dir, va triplicar el límit permès.

A més, van observar que el conductor havia resultat ferit lleu. Va ser assistit al mateix carrer per una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Es van instruir diligències judicials contra el jove per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i es va immobilitzar el seu vehicle. Hi van intervenir una unitat del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris
To Top