ESPORTS

Agenda esportiva del cap de setmana a Sabadell

Partit del Club Natació de vòlei a Les Naus
Les Naus del Club Natació viuran una nova doble sessió de vòlei / Ll. Franco

El cap de setmana esportiu a la nostra ciutat ofereix una gran diversitat d’especialitats. A més del Sabadell-Andorra de Primera RFEF, podem destacar el nou derbi de futbol sala a Segona B i una nova doble sessió apassionant de voleibol al Club Natació Sabadell.

FUTBOL

A Primera Catalana, el Sabadell Nord buscarà la reacció en un camp mític del futbol català, La Verneda, davant un Júpiter també en hores baixes. Pablo Becerril podrà tornar a la banqueta després de la seva sanció (diumenge, 12 hores).

A Segona Catalana, la UE Sabadellenca, en el primer partit sense Jesús Rueda, Betis, i el debut de José Antonio Moreno Camacho, també necessita puntuar per sortir del pou del grup cinquè. Visita el camp del Premià, tercer classificat (diumenge, 17 h)

El Sabadell B podria augmentar la seva diferència al capdavant del grup 4 si guanya al camp de la Pirinaica, un dels seus perseguidors. Una victòria arlequinada el deixaria gairebé fora de combat (diumenge, 12 h). El Can Rull rep el Berga (diumenge, 12.15 h) i el Tibidabo TR visita el Can Trias (diumenge, 12.15).

Divisió d’Honor juvenil: UD Montecarlo Saragossa-Sabadell (dissabte, 17 h)

Femení Preferent: Sabadell-Levante las Planas (dissabte, 18.30 h)

FUTBOL SALA

Plat fort a la Segona B amb el derbi entre Club Natació Sabadell i Amics Pou Merinals Insercad al pavelló del Nord (dissabte, 19.45 h), marcat pel terratrèmol que s’ha produït en el club d’Els Merinals, amb la trencadissa entre el president Teo Robles i el director esportiu Cintu Aranda.

L’Escola Pia visita la pista del Cerdanyola (dissabte, 18.15 h).

Tercera Nacional: CN Caldes-Fractals Grups Arrahona (dissabte, 19.30 h)

Segona Nacional femenina: Penya Esplugues-FS Sabadell (diumenge, 12 h)

HANDBOL

El femení de l’OAR Gràcia rep la visita del Castelló, just per sobre a la classificació, en un dels partits més atractius de la jornada (dissabte, 18 h). Les noies de Carol Carmona volen tornar al bon camí. El masculí gracienc afronta una prova de foc a la pista del tercer classificat, el Sant Joan Despí (dissabte, 18.15 h). Per la seva part, el Creu Alta Sabadell busca els primers punts de la temporada a Can Balsach (dissabte, 18.15 h) davant el Sant Esteve Palautordera.

VOLEIBOL

Les Naus és l’escenari d’una nova doble sessió. En SuperLliga-2 masculina, el Club Natació s’enfronta al líder invicte UBE Illa Grau (dissabte, 16 h) amb moral alta després de la seva primera victòria a Canàries. El femení de SuperLliga2 rep al Vall d’Hebrón en un duel més igualat (dissabte, 18 h). Estan empatats a la taula.

WATERPOLO

Divisió d’Honor masculina: Club Natació-Sant Andreu (dissabte, 12.45 h); Femení: St. Feliu-Club Natació (dissabte, 16.30 h)

TENNIS TAULA

Divisió d’Honor: H. Alzira-Club Natació Sabadell (dissabte, 17 h)

HOQUEI PATINS

Tercera Catalana masculina: CP Vilafranca-CEH Sabadell (diumenge, 19 h)

Segona Catalana femenina: CEH Sabadell-Palafrugell (diumenge, 16.30 h)

Comentaris
To Top