Publicitat
Ciutat

El Black Friday incentiva el xec comerç: les vendes amb el val creixen un 12%

La iniciativa municipal ja ha mobilitzat més d’un milió d’euros

Els descomptes superaven el 30% en moltes botigues / VICTÒRIA ROVIRA

El Black Friday ha incentivat l’ús del xec comerç, la iniciativa municipal que ofereix un descompte de fins a 20 euros per família. Ha estat la principal novetat de la campanya del Black Friday a Sabadell. En només una setmana, s’ha incrementat un 12% les vendes a la ciutat a través d’aquest val, segons les últimes dades municipals. “Aquests dies hem vist que s’utilitzava més”, expressa Montse González, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic.

Si la setmana prèvia als grans descomptes el val havia mobilitzat 905.171 euros al comerç local, la iniciativa ja ha deixat 1,03 milions d’euros (+12%): 371.447 aportats per l’Ajuntament i 642.391, de la butxaca del consumidor. Per cada euro públic invertit, el comerç ha rebut 2,73 euros. Fins ara, 4 de 10 deu llars ja han activat el xec comerç (32.862 vals) i 318 establiments s’han adherit a la iniciativa municipal.

Com funciona?

Per cada compra, presentant el xec l’usuari té un descompte del 50% fins a esgotar el crèdit total (20 euros). La campanya es va posar en marxa el 4 d’octubre i durarà fins al 12 de desembre. A continuació, detallem els pasos per gaudir del descompte.

Descarregar l’App. L’aplicació Sbdvalmés activarà el xec. Primer cal descarregar-la. Està disponible per Android o iOS. Per aquell qui li resulti difícil, qualsevol dels comerços adherits assessoraran el client perquè pugui obtenir el xec.

Associar-lo a un DNI.
Cal especificar el DNI, NIE o Passaport que es va presentar. Com a condició indispensable, cal estar empadronat a Sabadell.

Consumir en una o més compres.
Només en poden fer ús les persones majors de divuit anys. Si al mateix domicili hi viuen diverses persones majors d’edat, només una es pot descarregar aquest xec. I es pot esgotar en diverses compres, sense import mínim, fins a esgotar els 20 euros disponibles. El marge de temps per consumir el descompte és d’un mes.

La meitat de la compra es cobreix amb el val.
És a dir: d’una compra de 10 euros, cinc es descompten del val i, els altres cinc, els aporta el client. Es pot consultar el llistat de comerços adherits a l’aplicació i a la web de www.sabadell.cat.

Roba i complements, el més venut a Sabadell per Black Friday

Publicitat
Comentaris
To Top