El Sabadell diu adeu a la Copa en un nou capítol d’impotència (2-0)

Es repeteixen les imatges de desolació de la lliga a la Copa del Rei / Ll.F.

Tampoc. El Sabadell ha dit adeu a la Copa del Rei a la primera. Després de malbaratar opcions d’avançar-se en els 45 minuts inicials, a la segona part s’han repetit greus errades posant en safata la victòria de l’At. Sanluqueño. Un nou capítol d’impotència d’un equip arlequinat que no mostra símptomes de reacció.

Com era previsible i ja va avançar el mateix Pedro Munitis, l’onze arlequinat ha estat gairebé nou respecte al partit contra l’Andorra a la lliga. El tècnic volia veure tots els seus efectius i, de fet, només ha repetit Iago Indias, que s’ha col·locat en el doble pivot juntament amb Sergi Altimira com a principal novetat. Guillem Molina ha fet tàndem a l’eix de la defensa amb Teo Quintero, el futbolista menys utilitzat –només 3 minuts a Cornellà– fins ara.

Si en el partit de lliga disputat a la Nova Creu Alta, Moha Ezzarfani va decidir amb un gran gol en el minut 82 en l’única victòria arlequinada a casa, aquesta vegada hauria pogut fer el mateix a El Palmar. Quan només s’havien jugat 3 minuts, s’ha plantat sol davant el porter Juan Palomares, però ha intentat una vaselina que s’ha quedat curta. L’escena gairebé s’ha repetit a la mitja hora amb el mateix desenllaç: dins de l’àrea ha volgut creuar la pilota amb suavitat i l’ha estavellat al cos de Palomares, debutant sota els pals del conjunt gadità.

Han estat les ocasions més clares d’una primera meitat igualada i amb poques concessions. L’At. Sanluqueño només ha inquietat en un cop de cap de Canillas que ha fet intervenir Emilio Bernad i una internada de Hassane que ha bloquejat de manera providencial Guillem Molina. El Sabadell ha tingut el partit controlat i fins i tot oferia més sensació de perill en les seves arribades, però, com sempre, sense culminar res. El gran problema.

A la represa, el guió ha canviat. El Sabadell ha perdut pistonada, com ja va passar contra l’Andorra, en l’aspecte físic i s’ha vist sotmès per un At. Sanluqueño molt més dominador i incisiu. Emilio Bernad ha evitat l’1-0 de Canillas amb una bona intervenció, però res ha pogut fer en la rematada de Miguelete –que només feia 7 minuts que estava sobre la gespa– després d’una acció personal d’Armental. Això sí, Miguelete ha engaltat a la xarxa sense cap mena d’oposició. La resposta arlequinada s’ha limitat a un cop de cap de Guillem Molina en el qual s’ha reclamat penal per mans. I poc més.

La sentència ha arribat en el minut 74 en una acció gairebé de circ. Una pilota sobre l’àrea arlequinada sense cap perill se l’ha menjat César Morgado, que havia substituït Teo Quintero, i Armental, mig caient a terra, ha batut Emilio Bernad. Patètic. El Sabadell hauria pogut entrar en el partit en un gol ben anul·lat a Aarón Rey per fora de joc i mans de Kaxe en l’acció. Un trist final del Sabadell a la Copa i sensacions molt negatives. Ara tocarà canviar el rumb a la lliga, pensant en la final de dissabte a Palamós davant la UE Costa Brava.

At. Sanluqueño: Juan Palomares; Edu Oriol, Javi Barrio, Javi Duro, Héctor Martínez, Hassane (Marc Caballé, 58), Armental (Pelón, 75), Azcue (Theo Garcia, 65), Canillas (Miguelete, 58), Toni García (Lucas Gaúcho, 58) i Javi Navarro.

Sabadell: Emilio Bernad, Óscar Rubio, Teo Quintero (César Morgado, 62), Iago Indias (Aguza, 62), Dani Sánchez (Caballo, 78), Guillem Molina, Moha, Sergi Altimira (Kaxe, 75), Toni Gabarre (Jacobo, 70), Aarón Rey i Néstor.

Àrbitre: Alejandro Lucena Perdomo (Comitè Las Palmas). Grogues: Azcue; Pelón, Héctor Martínez; Jacobo (banqueta), I. Indias, Arón Rey, Néstor; Vermella: Guillem Molina (doble amonestació, m. 92).

Gols: 1-0, m. 65: Miguelete; 2-0, m. 74: Armental.

Incidències: Uns 1.200 espectadors a l’Estadi El Palmar.