Ciutat

El calendari d’advent gegant de Sabadell, a punt d’obrir la primera finestreta

El calendari d'advent a l'Ajuntament obrirà finestretes fins al dia 24 de desembre / D.S.

Sabadell coneixerà per primera vegada el Llaminer. És el personatge que, cada tarda des de l’1 fins al 24 de desembre, obrirà una de les finestretes del calendari d’advent gegant de la ciutat, ubicat a la façana de l’Ajuntament que dona amb la plaça del Doctor Robert. La inauguració d’aquest element nadalenc serà aquest dimecres a les 18.30 h, amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

És una de les novetats de la celebració nadalenca a Sabadell. S’ha instal·lat un calendari d’advent gegant a l’Ajuntament perquè la ciutat pugui fer, de forma conjunta, un compte enrere dels dies que queden fins al dia de Nadal. Els darrers anys, la façana de l’Ajuntament es guarnia amb llums de colors.

El Llaminer serà l’encarregat d’obrir les finestretes del calendari d’advent gegant per descobrir una història diferent cada tarda, fins al 24 de desembre.

Sabadell recupera la cavalcada de Reis: aquestes són les novetats de la celebració de Nadal

El calendari d’advent gegant se suma a la decoració nadalenca que ja llueix a la ciutat i a la Fira de Santa Llúcia, també ubicada a la plaça del Doctor Robert des del 26 de novembre.

Comentaris
To Top