ESPORTS

El juvenil ‘A’ del CE Sabadell no passa de l’empat davant del Mallorca (0-0)

Un servei de cantonada del Mallorca | DS

Un gran partit en el qual només ha faltat el gol. El juvenil del Centre d’Esports ha mostrat una gran versió de futbol, però no ha pogut materialitzar en l’àrea contrària i ha tret un punt davant d’un enorme equip com és el RCD Mallorca.

Tot el partit ha estat embolicat per la mateixa dinàmica: Tots dos equips han sabut desenvolupar un bon joc, però cap ha pogut convertir. La possessió ha estat dividida i les ocasions de gol també. Si bé és cert que no es pot recriminar res a l’equip de Marc Nomen, ja que el nivell mostrat aquesta tarda ha estat molt alt, cal recordar que amb aquest empat, el conjunt arlequinat acumula sis partits sense conèixer la victòria. A falta de saber què passarà en els partits del Cornellà i el Zaragoza, el CE Sabadell tindrà que travessar el risc de retrocedir alguna posició en la classificació depenent dels resultats que es puguin donar.

El pròxim partit serà davant d’un necessitat Europa que se situa en els llocs de descens actualment. Es disputarà dissabte el pròxim 11 de desembre en el Nou Sardenya des de les 17.15h.

Comentaris
To Top