CONTINGUT PATROCINAT

Grup Policlínic presenta l’efecte ‘Booster’, l’última tendència en medicina estètica

Arriben les festes i tots volem lluir la nostra millor versió. Enguany Grup Policlínic ens presenta l’efecte Booster, l’última tendència en medicina estètica. Un tractament que incorpora una sèrie de substàncies potenciadores de la bellesa.

Els Boosters són tractaments facials d’efecte flash que combinen una fórmula exclusiva a base d’àcid hialurònic i una rigorosa selecció de components, tots ells presents de manera natural en la nostra pell.

S’encarreguen de redensificar la pell del rostre, activant les funcions de les cèl·lules i així obtenir una millora en la lluminositat, l’elasticitat, la textura i la hidratació.

El que actualment més demanem és rejovenir l’aparença del nostre rostre, millorant la qualitat i la textura de la pell, però sense perdre la naturalitat i l’expressió. Això és precisament el que aconsegueix un tractament facial amb un bon Booster. Una completa tècnica anti-aging , que estimula el col·lagen, alhora que tensa i hidrata la nostra pell, en una sola sessió. El que el converteix en el tractament per excel·lència per lluir radiant aquestes festes.

Ara, i fins el 5 de gener, pots realitzar-te el tractament “vital light” al Policlínic Sabadell amb un preu especial de Nadal. Un tractament Booster amb efecte de llarga durada gràcies als beneficis que aporten l’àcid hialurònic fragmentat (d’alt i baix pes molecular), les vitamines, els antioxidants i el complet complex d’Aminoàcids que fomenten l’acció bio-revitalitzadora i estimulen la síntesi del col·lagen, elements clau en el rejoveniment facial.

Al Policlínic Sabadell també ofereix una visita informativa gratuïta que inclou un assessorament d’imatge i on es pot tenir el millor pla de tractaments estètics personalitzat.

Per reservar el tractament facial booster “vital light” o bé la cita gratuïta cal trucar al 93 515 39 99 o bé fer un mail a: [email protected]

Aquests dates també pots sorprendre regalant bellesa i benestar. En tots els centres de Grup Policlínic trobaràs xecs i targetes regal per poder dedicar a la persona que vulguis.

POLICLÍNIC SABADELL

Av. Francesc Macià, 30, Sabadell. Tel: 93 716 26 27

www.grup-policlinic.com

Comentaris
To Top