Ciutat

El mític restaurant Casa Daniel, ara convertit en un solar

Una excavadora treballant a la zona on s'ubicava l'edifici / D.S.

Casa Daniel ja és història. No en queda res. Aquesta setmana una màquina excavadora s’ha encarregat de fer desaparèixer els últims records del mític restaurant Casa Daniel -també conegut com ‘El Maño’– de la carretera de Barcelona.

A la dècada dels noranta es va convertir en un gran referent dels sabadellencs. Les famoses tapes i taules de fusta li donaven un encant molt especial i entranyable. Famílies senceres feien allà els seus àpats, sobretot els caps de setmana.

Fa molts anys que estava tancat i la seva degradació ha augmentat de manera fins i tot perillosa. Alguns veïns havien alertat del perill d’un possible ensorrament de l’estructura de l’edifici que encara quedava en peu. També era un niu de brossa i s’hi havien vist rates per la zona.

Ara s’ha posat fil a l’agulla i en pocs dies, les màquines han dut a terme els treballs d’enderrocament, retirada de material i neteja per deixar aplanat el terra com un solar. Sembla que la propietat -algunes informacions apunten a una entitat bancària- vol vendre la parcel·la que durant molts de temps va ser un lloc de trobada pels ciutadans sabadellencs.

Comentaris
To Top