Diners

Sabadell estrena el primer local d’Incapto, una marca de cafès no encapsulats

La ‘start-up’ preveu facturar 30 milions d’euros l’any 2024. De moment, la companyia compta amb més de 7.000 usuaris

La barcelonina Incapto Cofee ha obert el seu primer local de cafès no encapsulats a la Rambla de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell compta des del dia 1 de desembre amb el primer local d’Incapto Cofee, una nova marca de cafès sense càpsula que té l’objectiu de reduir la generació de residus. La start-up barcelonina ha escollit la Rambla, 8, per donar a conèixer els seus productes.

De fet, el nou local no serà una cafeteria a l’ús. Així ho explica Arnau Cunill, Product Manager d’Incapto: “Nosaltres venem el cafè no encapsulat a través de la nostra web. El local, que serà temporal, servirà perquè la gent provi els nostres productes i després se’ls endugui a casa. És una manera de reivindicar el que fem”, explica.

Cafè d’Incapto / VICTÒRIA ROVIRA

Dit això, Incapto està treballant en el seu pla d’internacionalització i preveu traslladar l’any vinent de la Xina a Espanya la producció de les seves cafeteres. Incapto ja ha creat 25 llocs de treball i preveu acabar el 2021 amb una plantilla de 40 persones. “Avui les marques de cafè en càpsules ja representen el 50% del cafè que es consumeix a Espanya. Nosaltres oferim un cafè de més qualitat i sostenible”, finalitza Cunill.

Comentaris
To Top