Publicitat
Ciutat

Situació anticiclònica a Sabadell

El sol serà el protagonista al llarg d'aquesta setmana / DS

La bossa d’aire fred que va deixar rastre a Sabadell la setmana passada ja és història. Al llarg d’aquesta setmana hi haurà un anticicló que farà pujar lleugerament les temperatures, fent que tinguem uns migdies assolellats i suaus. Davant d’aquesta situació meteorològica no es preveuen canvis a curt i mitjà termini, almenys, fins a la setmana vinent, on podrien tornar les baixes temperatures i alguns ruixats, coincidint amb les dates nadalenques.

De moment, la situació anticiclònica portarà temperatures que es poden enfilar fins als 15 graus al migdia i baixar fins als 7 graus durant la matinada. La tònica d’aquesta setmana seran dies assolellats a Sabadell amb una clara estabilitat.

Publicitat
Comentaris
To Top