Diners

Sabadell estrena una botiga temporal de roba aquest divendres

La botiga serà de jaquetes de pell per a home i dona / CEDIDA

Sabadell estrenarà aquest divendres una botiga temporal de jaquetes de pell per a home i dona. La botiga, que estarà ubicada al carrer de Jacint Verdaguer, 116-118, serà de Gerome, un negoci familiar català creat l’any 1966 que ven els seus articles per Internet i compta amb dues botigues físiques permanents a Girona i Palamós.

La intenció de la marca amb l’obertura a Sabadell és arribar als clients potencials del dos Vallesos. “Volem donar l’opció a la gent d’aquí de conèixer les nostres peces de roba i emprovar-se-les. Tenim la intenció d’aprofitar el moment actual de compres nadalenques”, afirmen des de Gerome. Així mateix, cal explicar que a la nau del carrer de Jacint Verdaguer, la firma catalana hi té també les seves oficines centrals, des d’on gestionen l’empresa.

Gerome ofereix jaquetes de pell de diverses textures per a home i dona. Per a la botiga temporal, la marca prepara descomptes de fins al 60% en algunes peces.

Oberta fins dissabte

La botiga temporal obrirà divendres de 9 h a 14 h, i de 15 h a 18 h. Pel que fa a dissabte, l’horari serà de 10 h a 14 h, i de 16.30 h a 19.30 h. La botiga estarà oberta dos dies.

Imatge de la nau del carrer de Jacint Verdaguer / CEDIDA

Comentaris
To Top