ESPORTS

El FS Sabadell Femení no té opció a la pista del líder Caldes (3-0)

El FS Sabadell cau a la pista del líder
Les sabadellenques no van poder frenar un gran rival / Ll. F.

Previsible. Nova derrota del FS Sabadell Femení Clínica Dental Navarro a la pista del líder C.N. Caldes. Era un dels desplaçaments més difícils i a més, les calderines es plantaven al partit amb una necessitat imperiosa de sumar els tres punts després de l’ensopegada de l’anterior jornada contra el cuer si volien mantenir el lideratge.

De fet, el conjunt local va portar el pes del partit, amb un domini clar gràcies a les seves llargues possessions. L’1-0, però, va venir d’un mal refús d’una defensora arlequinada que acabaria amb gol en pròpia porteria. A punt de finalitzar la primera part, Emma Cardona marcava el segon després d’una gran acció col·lectiva.

Amb el marcador en contra, les creualtenques van fer un pas endavant a la represa i van plantar cara a un gran rival. Tot i això, sense generar ocasions de perill i amb la mala sort en contra, com va passar amb el 3-0, fruit d’un xut llunyà que va sorprendre la portera sabadellenca. A partir del 3-0, el tècnic Xavi Muñoz va prendre la decisió de sortir amb portera-jugadora, però la insistència arlequinada no va trobar el premi del gol.

El FS Sabadell acumula tres derrotes consecutives i veuen com els equips que les segueixen s’acosten. Ara mateix té dos punts d’avantatge respecte a Ripollet i Mataró, que no afluixen. Les arlequinades tindran necessitat de tornar al camí de la victòria en el pròxim partit a Can Balsach davant el cuer CD Santa Ana. Tres punts claus per la permanència.

Comentaris
To Top