Ciutat

“Comencem a tancar una etapa fosca”: reaccions polítiques a l’ingrés a presó de Bustos

Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell i expresident de la FMC, davant els Jutjats de Sabadell el 28 d'abril de 2017 / ACN

En el termini d’un mes, l’exalcalde Manuel Bustos haurà d’ingressar a presó. L’Audiència Provincial de Barcelona ha denegat la suspensió de la pena que demanava la defensa i ha ratificat els tres anys d’empresonament de condemna, per tràfic d’influències i prevaricació per haver enretirat dues multes a familiars.

El sector polític de la ciutat ha reaccionat a la decisió judicial. El primer grup de l’oposició, Esquerra Republicana, ha expressat: “La justícia confirma l’ingrés a presó de qui va ser 14 anys alcalde de Sabadell i líder del PSC Sabadell, únic partit de la ciutat amb condemnats per corrupció L’estil Bustos, malauradament, perviu en forma i fons gràcies als seus hereus”.

“Els delictes comesos per diversos membres del PSC són atacs directes contra la ciutat i no poden quedar impunes. El PSC va afirmar de manera irresponsable que ja s’havia rescabalat a la ciutadania de Sabadell. Aquest sí que és un primer pas per intentar rescabalar-la”, ha expressat la Crida

Per altra banda, En Comú Podem també ha reaccionat a la notícia: “En el passat vam estar compromesos i vam denunciar la corrupció. En el futur seguirem treballant per evitar que torni a succeir. Comencem a tancar una etapa fosca que mai hauríem d’haver viscut a Sabadell”.

L’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos anirà a la presó: es ratifica la pena de tres anys

Comentaris
To Top