Diners

Segell sabadellenc en l’estel de la Sagrada Família

L’estrella de la Torre de la Mare de Deú, la segona més alta de la Sagrada Família, es va col·locar el passat 8 de desembre / ACN

Una empresa sabadellenca, anomenada Rolen Technologies & Products, forma part de l’equip de desenvolupament de les sis torres que formen la Sagrada Família, a Barcelona. De fet, la companyia ha participat en els últims mesos en la construcció de l’estrella de la torre de la Mare de Déu, la segona més alta de l’edifici modernista dissenyat per Antoni Gaudí —mesura 138 metres d’altura i compta amb 800 finestres que donen una lluminositat especial a l’interior de la basílica.

Des del dia 8 de desembre, el nou estel, que pesa 5,5 tones, il·lumina la capital catalana. L’equip d’enginyeria de Rolen Technologies ha ideat el suport que fa que es mantingui dret i també en els processos de soldedura, així com en la selecció d’adhesius tècnics d’altes prestacions. La companyia sabadellenca ha compartit aquesta fita a través de xarxes socials. A més, Rolen Technologies & Products ha participat activament en tot el procés d’industrialització de la Sagrada Família, juntament amb altres equips d’enginyeria de tot el món.

Rolen Technologies és una empresa d’enginyeria amb experiència en el sector ferroviari que té clients arreu del món.

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Comentaris
To Top