Diners

L’empresa familiar Cisternas del Vallès celebra el seu 40è aniversari

La companyia ha vist com la seva activitat ha crescut un 30% aquest any. Cisvasa ha contractat quatre persones per fer-hi front.

Els treballadors han celebrat el 40è aniversari amb un sopar de Nadal / CEDIDA

Cisternas del Vallès (Cisvasa), dedicada a l’emmagatzematge, envasat i distribució de productes químics de fabricants, celebra el seu 40è aniversari. L’empresa familiar va iniciar la seva activitat l’any 1981, quan els germans Martí i Pere Puig van comprar unes instal·lacions a Barberà del Vallès.

Des de la companyia estan molt satisfets de bufar quaranta espelmes: “És difícil valorar tot allò que ha fet Cisvasa en tots aquests anys. Hem viscut moments de tota mena i no podem deslligar l’empresa del que ha viscut la nostra família. En definitiva, el que és important és haver pogut arribar fins aquí”, explica Martí Puig.

Entrada principal de les instal·lacions de Cisvasa a Barberà / CEDIDA

El cofundador de Cisvasa reivindica el paper de l’empresa en el sector químic i logístic: “Ens hem adaptat sempre a les normatives ambientals i sempre hem promogut i hem tingut la intenció de preservar el benestar dels nostres treballadors”, afirma.

De fet, una de les claus de l’èxit de la companyia ha estat el seu “factor humà”, segons Martí Puig: “Forma part del nostre ADN”, conclou.

Pere Puig Ysern: Reivindicant la importància de la figura de l’empresari

Comentaris
To Top