Vallès

Ferrocarrils renovarà els accessos i les andanes de l’estació de Les Fonts

Estacio de les fonts de FGC

La Generalitat ha adjudicat per 346.000 euros les obres d’arranjament de les andanes i el pas inferior de l’estació

Estació de Les Fonts d'FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat per 346.000 euros les obres d’arranjament de les andanes i el pas inferior de l’estació de Les Fonts (Vallès Occidental), a la línia Barcelona-Vallès. Està previst que els treballs comencin el primer trimestre del 2022 i s’executin en un termini de 12 setmanes.

Durant totes les fases de l’obra es garantirà l’accés dels usuaris “en les degudes condicions, amb especial atenció a les persones amb mobilitat reduïda”, segons ha informat aquest dilluns el Departament de Territori i Sostenibilitat en un comunicat.

Es calcula que les actuacions beneficiaran prop de 425.000 passatgers, que és la demanda que va tenir l’estació l’any 2019. Els treballs consistiran a substituir l’actual paviment continu de les andanes per un paviment modular que, segons informa el departament, “és més fàcil de mantenir i té millor drenatge en cas de pluja”. La renovació dels paviments i la millora dels accessos existents suposarà actuar sobre una superfície de 1.600 metres quadrats.

Les obres es desenvoluparan en diferents fases, començant per deixar enllestida tota l’andana de la via 2. Després es completaran els treballs a l’andana de la via 2 i, finalment, els accessos exteriors. Les actuacions es faran majoritàriament en horari diürn.

Comentaris
To Top