ESPORTS

La Cap d’Any Race superarà els 1.400 corredors

La sortida de la vuitena edició de la Cap d'Any Race / LL. FRANCO

Els pronòstics de l’organització s’han complert i la desena edició de la Cap d’Any Race tornarà a omplir els carrers del centre de la ciutat de corredors, en el darrer dia de l’any. Més de 1.400 persones, la majoria d’elles de Sabadell, acomiadaran l’any participant en la segona cursa més important de Catalunya, només superada per la cursa dels Nassos de Barcelona: “La sisena onada era un hàndicap amb el qual hem hagut de conviure els darrers dies, però la gent ha respost. És un èxit absolut a tots els nivells”, detalla Aleix Muñío, organitzador de la Cap d’Any Race.

Hom qui ho vulgui, encara és a temps d’apuntar-s’hi. I és que l’organització posa a disposició els dorsals last minute per al mateix dia 31 a la tarda.

A partir d’avui, Cal Balsach seran els headquarters des d’on s’entregaran els dorsals i les polseres, amb el corresponent color perquè la sortida sigui el més esglaonada i segura possible: “tothom rebrà un sms i tindrà una polsera que l’identificarà amb el calaix de la sortida. A més, la bossa del corredor ve més carregada que mai”, afirma amb orgull Muñío.

Comentaris
To Top