Ciutat

Sabadell congela els preus de la TUS per a l’any 2022

El bitllet ordinari per viatjar per la ciutat costa actualment 1,60 euros

/ VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell no modificarà les tarifes del servei d’autobusos urbans de la ciutat de cara al 2022, i mantindrà els preus aprovats l’any 2020. En el context actual, fonts municipals apunten que “s’aposta per oferir un servei de qualitat accessible per a tothom i així continuar amb la fidelització dels usuaris”. Aquesta decisió s’ha pres per facilitar que la ciutadania utilitzi aquest servei, de manera que s’ajudi a reduir l’impacte econòmic que la Covid està suposant en la població.

Actualment, s’ha recuperat un 85% de la demanda respecte a l’any 2019, percentatge per sobre d’altres xarxes de transport de l’entorn de Sabadell. Des de l’Ajuntament assenyalent que “aquest fet indica la necessitat de continuar impulsant el transport públic com a element central en la mobilitat de la ciutat”.

Pel que fa a l’ús dels abonaments i les targetes multiviatge, es continua mantenint la competitivitat econòmica de l’oferta dels títols propis de Sabadell en relació amb els
de l’ATM, que cobreixen altres mitjans de transport i un àmbit geogràfic més enllà de Sabadell. A més, l’existència d’aquests permet gaudir d’avantatges com poder accedir a una a T-Jove de Sabadell mensual (en el cas de l’ATM és trimestral).

Quins són els preus de la TUS?

  • El bitllet ordinari costa actualment 1,60 euros.
  • La targeta per a 10 viatges costa 8,80 euros. Es pot trobar a la venda en les oficines del Banc de Sabadell, El Corte Inglés i l’oficina de la Mobilitat de TUS del carrer  Borriana, 33-35. Permet fer transbordament durant 1 hora i 15 minuts.
  • La Targeta T-Mensual costa 37,5 euros. És un títol personal i intransferible, amb un nombre il·limitat de viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació. Cal escriure-hi el DNI o número d’identificació del titular, que haurà d’acompanyar-la amb el document oficial acreditatiu en vigor. A la venda en l’oficina de Mobilitat.
  • La targeta T-Mensual Jove costa 26 euros. També és un títol personal i intransferible per a joves menors de 30 anys, amb un nombre il·limitat de viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació. Cal escriure-hi el DNI o número d’identificació del titular, que haurà d’acompanyar-la amb el document oficial acreditatiu en vigor. A la venda en l’oficina de Mobilitat.
Comentaris
To Top