Publicitat
EDITORIAL

Que els Reis ens portin esperança

La vida és paradoxal. L’onada de Covid-19 més contagiosa de les sis que hem patit, és també la menys mortífera. Això es deu a diferents factors, com la pròpia mutació del virus, però especialment a l’elevadíssim grau de vacunació de la població. A Sabadell, per exemple, el 87% dels ciutadans ja té la pauta completa.

Tant és així que un infectòleg de referència com és el doctor Manel Cervantes avança avui al DS un cert optimisme sobre el control de la pandèmia. Si bé és cert que la incertesa ha regnat durant aquests (quasi) dos anys de crisi sanitària, també ho és que un horitzó d’optimisme per aquest any 2022 que ara arrenca seria el millor regal que els Reis d’Orient podrien portar-nos.

Per això, ens cal combinar la precaució per evitar seguir augmentant els contagis, amb la possibilitat  de contemplar un 2022 en vies de recuperació. Perquè una societat també necessita esperança.

Publicitat
Comentaris
To Top