Diners

La barbarenca ATP Engineering col·laborarà amb dues empreses internacionals

La companyia ATP Engineering & Packaging té la seva seu al polígon industrial de Barberà del Vallès / CEDIDA

ATP Engineering & Packaging, companyia amb seu al polígon industrial de Barberà del Vallès que fabrica línies robotitzades d’embalatge, anuncia una col·laboració tecnològica a escala internacional amb Ilapak International, amb seu a Suïssa, i el fabricant italià Rècord Spa. Són dues empreses que lideren el disseny i fabricació de màquines d’embalatge a tot Europa.

Durant gairebé 50 anys, amb la seva extensa gamma de solucions d’envasament flexible, han aportat solucions per a tota mena d’aplicacions d’envasament per a les indústries alimentària, farmacèutica i de dispositius mèdics, així com altres sectors.

Aliança tecnològica

Millorar la competitivitat dels clients serà a partir d’ara el principal objectiu de les tres empreses col·laboradores: ATP Engineering & Packaging, IMA Ilapak i IMA Rècord. La seva visió comuna ha conduït a una aliança tecnològica que té l’objectiu d’integrar plataformes completes de sistemes robotitzats i d’envasat tipus Flowpack, que es basa en una fina pel·lícula que embolica un producte, formant una bossa segellada, tipus coixí, amb una costura triple de segellament tèrmic per a garantir la qualitat, conservació i seguretat del producte.

Aquesta cooperació permet oferir solucions integrals d’envasament per a satisfer les necessitats cada vegada més específiques dels clients a través d’un únic proveïdor, asseguren des d’ATP. “L’experiència combinada en robòtica i solucions d’envasament flexible d’ATP i IMA Ilapak permetrà als nostres clients aconseguir un major rendiment i flexibilitat mitjançant solucions d’automatització completes”, diu Lucca Bordin, Managing Director de Ilapak International SA.

“Amb la seva maquinària d’envasament líder en la indústria i la seva profunda experiència, IMA Ilapak i IMA Rècord són els partners tecnològics perfectes per a nosaltres, ja que tots fem costat als nostres clients a adaptar les seves necessitats d’envasament a la Indústria 4.0”, comenta Nereo Urbano, CEO d’ATP Engineering & Packaging.

L’empresa vallesana fabrica línies completes d’embalatge, mitjançant robots guiats per visió artificial, enginyeria i logística de planta.

Comentaris
To Top