Ciutat

Dues persones intoxicades en l’incendi d’una nau abandonada a Sabadell

Dues persones van resultar intoxicades per inhalació de fum aquest dimecres al vespre en l’incendi d’una nau abandonada de Sabadell, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc va començar a tres quarts i mig de nou del vespre i va afectar fustes, robes i runa de l’interior de la nau, d’uns 300 metres quadrats, situada al carrer Sarret de Sabadell. Fins al lloc, s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, que van apagar el foc en uns deu minuts. Els dos afectats van ser evacuats al Parc Taulí de Sabadell.

A Barberà del Vallès, l’incendi d’una cuina en un pis situat a la Ronda de la Indústria, aquest dimecres a dos quarts de dotze de la nit, va causar una intoxicació lleu a dos veïns, que van ser donats d’alta in situ. El foc va destruir completament la cuina. Fins al lloc, s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i en arribar al lloc, molts dels veïns de la finca ja havien sortit pel seu propi peu de l’edifici mentre que la resta es van quedar confinades a casa fins que es va extingir el foc, a tres quarts de dotze de la nit.

Un cop ventilada la finca, les persones evacuades van poder retornar a casa, excepte les persones propietàries del pis afectat, que van haver de passar la nit fora. Prèviament, van ser acompanyades pels Bombers per agafar algunes pertinences.

Comentaris
To Top