Ciutat

VÍDEO: El moment en què l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos entra a la presó

L’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ha ingressat a la presó de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada, Bages) aquest dimecres a la tarda en compliment de la pena de tres anys de reclusió de llibertat. Bustos va ser condemnat per tràfic d’influències i prevaricació per haver retirat dues multes a la seva dona i un dels seus fills en l’exercici de les seves funcions l’any 2012.

L’exalcalde es va retirar de la política activa fa pràcticament una dècada, després dels escàndols de corrupció. De totes maneres, amb el compliment íntegre de la sentència, queda inhabilitat per exercir qualsevol càrrec o lloc de feina en el sector públic durant 16 anys.

El moment de l’entrada a presó de l’exalcalde Manuel Bustos / ÀLEX VERDEJO (CEDIDA)

En una entrevista recent amb el Diari de Sabadell, l’exalcalde considerava que la pena era desproporcionada en relació amb el delicte comès. “Aniré tres anys a la presó per dues multes de trànsit, i res més”, assegurava. A banda, Bustos va assenyalar que hi havia un interès polític a fer-lo caure. “Qui tenia l’objectiu polític d’acabar amb Manuel Bustos ho ha aconseguit”, afirmava. Va apuntar cap al sotsinspector dels Mossos d’Esquadra Antoni Salleras d’haver realitzat unes escoltes telefòniques “il·legals” per portar-lo davant la justícia.

L’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ingressa a la presó de Lledoners

Comentaris
To Top