ESPORTS

El Can Rull vol reprendre aquest diumenge la bona dinàmica

Amb una victòria i alguns resultats a favor podrien pujar a la quarta o cinquena posició.

Un partit del Can Rull d'aquesta bona temporada | LL Franco

Jornada 13 en Segona Catalana i torna el futbol al Municipal de Can Rull. Els de Jose Maria García arriben sisens en la classificació amb 17 punts, després d’haver perdut en l’última jornada davant del Cerdanyola, qui justament els va arrabassar el cinquè lloc.

El conjunt sabadellenc rep al Ripollet amb la intenció de tornar a la victòria i reprendre la tendència positiva amb la qual havien finalitzat l’any. Es jugarà aquest pròxim diumenge des de les 12.15h.

A més, en el mateix grup, el filial del CE Sabadell rep aquest dissabte (18.30h) al Club Natació Terrassa amb la idea de sumar i continuar com a únic líder, mentre que el Tibidabo Torre Romeu ha hagut d’ajornar la seva visita al camp del CE Sallent per casos positius de Covid al conjunt sabadellenc i el partit es jugarà el pròxim 27 de gener a les 21h.

En el grup 5, la UE Sabadellenca rep al CE Canyelles el diumenge des de les 11.30h. Els ara dirigits per Jose Antonio Moreno necessiten victòries per a sortir de la zona perillosa de la classificació.

Comentaris
To Top