ESPORTS

El Sabadell se sent molt més perjudicat pel segon ajornament

Alegria en el Sabadell-Linares

La bona dinàmica i la possibilitat de sortir del descens era una extraordinària motivació per l’equip arlequinat

Pinya arlequinada després d'un gol al Linares / Lluís Franco

El segon ajornament del Sabadell-Betis Deportivo ha deixat un regust amarg a la Nova Creu Alta. S’entén la situació perquè el Centre d’Esports ha viscut una situació idèntica – precisament va provocar la primera suspensió del partit – i el club ha fet un tuit oficial a les xarxes desitjant la total recuperació dels jugadors del filial afectats, però resulta inevitable la sensació que surt molt més perjudicat.

El ‘7 de 9’ dels tres últims partits havien canviat la dinàmica i, a més, l’equip de Pedro Munitis tenia una extraordinària motivació per aquest duel: la possibilitat de sortir de la zona de descens després de moltes jornades al forat. Els tres punts li permetien avançar a la taula a Sevilla At., UCAM Múrcia i Cornellà. D’altra banda, el cuer Betis Deportivo tenia tres baixes sensibles per sanció: Kike Hermoso, Raúl Tavares i Mohamed Mizzian.

Ara, en canvi, haurà d’esperar, amb la perspectiva d’una complicada sortida (dissabte, a les 5 de la tarda) per tancar la primera volta, al Carlos Belmonte, davant l’actual líder, l’Albacete. El conjunt manxec, però, podria perdre aquesta privilegiada posició si el Vila-real B, ara segon, supera el Castelló en el partit pendent que sí que es jugarà aquest dimarts al Mini Estadi groguet. El tècnic càntabre i els seus homes començaran a preparar el partit aquest dimarts amb una sessió al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat després d’anul·lar l’entrenament de dilluns.

La nova data pel Sabadell-Betis Deportivo és una incògnita. Tot apunta a mitjans del mes de febrer, quan s’obre un petit marge de maniobra en el calendari de la segona volta que ja va publicar la Federació Espanyola de futbol la setmana passada. La premissa de jugar tots els partits pendents abans d’acabar la primera volta ja és impossible. Cal recordar que s’acumulen altres tres partits ajornats: Alcoià-Castelló i dues jornades amb l’At. Balears de protagonista: a casa davant el San Fernando i al camp de l’At. Sanluqueño.

En principi, el pròxim partit a la Nova Creu Alta serà el dijous 27 de gener (20 hores) amb la visita de l’Alcoià (jornada intersetmanal) amb la morbositat de veure a Toni Gabarre amb la samarreta alacantina després de rescindir el contracte amb el Sabadell. De moment, el mercat d’incorporacions continua estancat. Es manté l’interès pel central Cristian Galas (Cultural Leonesa), però l’operació encara està molt verda. Es podria reactivar aquesta setmana. Tampoc es descarta un davanter – es parla de la possible via de cessió – abans de tancar el termini el pròxim 31 de gener a les 6 de la tarda.

Ajornat per segona vegada el CE Sabadell – Betis Deportivo

Comentaris
To Top