El Sabadell Rugby Club viu un inici per emmarcar a la Divisió d’Honor

Sabadell Rugby Club

L’equip de Fran González ha guanyat els dos primers partits abans d’afrontar la fase més complicada del calendari

Un moment del partit davant els Cocodrils / CEDIDA

Després d’accedir per primer cop a la seva història a la Divisió d’Honor Catalana – tercera categoria del rugbi estatal -, el Sabadell Rugby Club manté la seva dinàmica positiva amb una arrencada per emmarcar: dos partits, dues victòries. L’última, a més, amb força dosi d’èpica, al camp de La Roureda davant els Cocodrils de Vilafranca per 29-26. Els sabadellencs van remuntar un advers 10-26 en els últims 10 minuts de partit.

Al descans es va arribar amb avantatge visitant (10-14) i protagonisme de Sergio Ruiz i Jan Gómez per part sabadellenca. Dues marques dels Cocodrils a la represa deixaven el duel gairebé sentenciat, però la reacció va ser espectacular, iniciada amb dues marques de Jordi Pujol i Arturo Aguado en només dos minuts i ja amb el temps esgotat, el veterà Josu Quintana anotava la marca definitiva i feia esclatar l’eufòria col·lectiva.

El tècnic, Fran González, es mostra molt orgullós del treball i l’empenta de l’equip. “Aquesta victòria pot ser clau a final de temporada”, pensant en el difícil calendari que hauran d’afrontar, amb dos desplaçaments consecutius. El diumenge (13.45 h) al camp del Vilafranca, un equip format a base de talonari gairebé inabastable, i dijous 27 a La Teixonera per enfrontar-se al Químic en partit corresponent a la segona jornada, ajornat per casos de Covid.

L’equip femení de les Tintoreres, fusió d’equips de Sabadell, Badalona i Matarò, va aconseguir una clara victòria davant el Químic de Barcelona a les pistes Paco Àguila de Badalona per un contundent 27-0 i se situen en segon lloc, igualades amb el primer classificat del grup de Tercera Catalana.