ESPORTS

Una edició ‘centenària’ del Cros de Sant Sebastià

La cita esportiva es disputa aquest diumenge, amb la presència de diversos centenars d’atletes / ll. f.

El retorn del Cros de Sant Sebastià al Parc Catalunya serà una realitat aquest diumenge. Des de dos quarts d’onze i fins gairebé a les dues del migdia, se celebrarà una 60a edició que quedarà emmarcada dins dels actes del Centenari de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS). L’entitat organitzadora juntament amb el Consell Esportiu de l’Ajuntament. Això sí, seguint un protocol de seguretat que afectarà les sortides de les proves i el públic, per evitar aglomeracions.

La prova atlètica, una de les més antigues de Catalunya, recupera l’esperit popular dels últims anys, amb presència massiva de corredors locals i amb la disputa de vint curses.

Com en edicions anteriors, les categories de Promoció seran les protagonistes i s’espera que hi participen entre 300 i 400 corredors. De totes maneres, alguns no ho podran fer perquè la prova coincidirà amb el Campionat de Catalunya de clubs que es farà a la Pista Coberta. No faltarà a la cita el tradicional Memorial Josep Maria Bravo, que enguany celebra la 36a edició, ni el primer trofeu 50 anys Panathlon.

Comentaris
To Top