Ciutat

Les obres als carrers del sud de Sabadell començaran amb retard

La vorera est del carrer de Goya, en mal estat / LLUÍS FRANCO

Es troben en procés de licitació, acabarà “en les properes setmanes”, i queda adjudicar-les

La vorera est del carrer de Goya, en mal estat / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell té sobre la taula dos projectes de millora pels barris del sud que començaran amb alguns mesos de retard respecte a la previsió inicial. Els dos suposaran una inversió pròxima als 1,5 milions d’euros.

Es tracta de la transformació del carrer de la Concha Espina en un tram de prioritat per a vianants i la conversió del carrer de Goya en una rambla. Les obres del primer projecte havien de començar a fnals del 2021, tal com va anunciar el Govern, i això encara no ha passat. Segons fonts municipals, ara s’està acabant el període de licitació del projecte i es preveu adjudicar-lo en les properes setmanes. En el cas que tots els procediments burocràtics previs a l’inici dels treballs avancin de la forma més ràpida possible sense cap contratemps, les obres no començaran abans del mes de març.

La rambla del carrer de Goya

Paral·lelament, aquest primer trimestre del 2022 haurien de començar les obres de remodelació del carrer de Goya. Però també es troben en el procés final de la licitació -en què les empreses es poden presentar per optar a fer els treballs- i es preveu adjudicar-les en les pròximes setmanes. Des del consistori no es vol arribar a aquest extrem i s’espera resoldre-ho abans, però aquest procés es pot demorar alguns mesos.

 

En el cas del carrer de Goya, es renovarà la vorera est per convertir-la en una petita rambla. S’arreglarà el tram entre els passeigs  del Comerç i d’Espronceda, ampliant-ne la vorera i incorporant-hi una segona filera d’arbres.

Pendents del carrer del Caucas

Igual que els dos projectes anteriors, el Govern també va presentar el passat 14 de juny la remodelació del carrer del Caucas (Plana del Pintor) per convertir-lo en una via de sentit únic. Les obres haurien de començar principis d’aquest any, i de la mateixa manera es troben en procés de licitació.

Sabadell desplega 2,3 milions d’euros per transformar zones per a vianants

Comentaris
To Top