ESPORTS

La Segona Catalana ofereix una jornada molt atractiva

Sabadell B-Joanenc com a duel estel·lar mentre el Tibidabo TR rep el Berga amb ganes de tornar a la victòria

El filial del Sabadell celebrant un gol | LL Franco

Comença la segona volta en Segona Catalana i ho fa en gran. Si durant la setmana passada va haver-hi grans expectatives amb els enfrontaments entre els clubs de Sabadell i els seus respectius rivals de torn, aquest cap de setmana promet encara més.
El filial del Centre d’Esports Sabadell, que ve de golejar a la Unió Esportiva Castellar (5-1), torna a jugar de local i rep ni més ni menys que al segon en la classificació, el Joanenc. Malgrat que els de Jordi López se situen en el més alt amb 36 punts, a set dels de Marc Viladrich, es tracta clarament d’un del partits més importants de la temporada, primer contra segon, que podria influir molt de cara al desenllaç de lliga. El partit serà aquest dissabte a les 18.30h en el Municipal d’Olímpia.
Un altre gran compromís sabadellenc és el que es juga el Tibidabo TR, que rep al CE Berga aquest diumenge a les 12.00h. Aquest serà un duel encara més directe, ja que si el club de la nostra ciutat aconsegueix una victòria avançaria al seu rival de torn en la classificació i obtindria els 16 punts per a allunyar-se una mica de la zona més perillosa d’aquest grup 4.
Per part seva, el Can Rull visitarà a la UE Avia el dissabte a les 16.00h. Els de “Numosky” necessiten guanyar per a tornar a implantar l’optimisme en el vestuari i mantenir-se amb possibilitats de situar-se en el més alt durant aquesta segona volta. Actualment el club està sisè amb 20 punts, quatre per sota de la UE Castellar i un per sobre del CF Gironella.
En el grup 5, la UE Sabadellenca rep al Turo Peira el diumenge a les 11.30h. Els de Jose Antonio Moreno necessiten tornar a sumar per a allunyar-se dels punts de descens, ja que actualment es troben dotzens amb 15 punts.

Comentaris
To Top