Ciutat

Enxampat a dins d’un contenidor un lladre multireincident de Sabadell

Delinquia en parella amb un altre sabadellenc, amb qui acumulaven una trentena de robatoris

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una image d'arxiu / D.S.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres de Sabadell amb una llarga llista d’antecedents. Es tracta de dos veïns de la ciutat, de 23 i 19 anys, amb un expedient multireincident: delinquien en parella i acumulaven una trentena de robatoris. La policia catalana els va enxampar el passat dilluns, 31 de gener, després d’intentar forçar la porta d’un centre d’estètica situat a l’Eix Macià.

La policia catalana els va interceptar de diumenge passat de matinada, instants després de cometre un robatori, amb una bossa que duia 810 euros en efectiu. En una maleta negra duien, a banda dels diners robats, una sèrie d’utensilis que feien servir en els robatoris: dos tornavisos, una clau anglesa, entre d’altres.

Una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos va veure una conducta sospitosa dels dos individus a l’entorn dels bars amb terrasses de l’Eix Macià. Un dels lladres, el que duia la bossa amb els motins, estava ajupit prop d’un dels establiments de la zona. Aquest va ser interceptat després d’intentar fugit i posteriorment identificat pels Mossos. El segon individu es va intentar amagar dins d’un contenidor sense èxit.

Els Mossos d’Esquadra els van detenir i després els van posar a disposició judicial. L’equip d’investigació de la policia catalana els ha vinculat amb el robatori en tres establiments recents, entre els quals hi ha un en un bar de la plaça Vicenç Vives. A través de l’anàlisi de les imatges dels establiments i de la identificació d’un modus operandi idèntic, basat en forçar la porta dels locals amb palanca, se’ls atribueixen múltiples delictes contra el patrimoni.

Comentaris
To Top