ESPORTS

Clara victòria del filial del Sabadell davant del Joanenc (3-1)

Alegria arlequinada: Els de Jordi López continuen sent líders però ara amb 10 punts de diferència respecte al segon

La celebració del tercer gol del Sabadell | LL Franco

El filial del Centre d’Esports Sabadell ha transformat al seu grup en una monotonia. L’espectador sent que d’alguna forma o una altra l’equip dirigit per Jordi López sortirà victoriós gràcies a la seva capacitat de sortir dels moments complicats, que són pocs, sumat a la gran qualitat individual i un sistema grupal molt efectiu.
El partit ha començat amb una sorpresa visitant ja que als 3’ Daniel Galván ha avançat al FC Joanenc. La primera meitat ha estat una mica més complicada que la segona part, però d’igual manera el Sabadell ha pogut imposar el seu joc habitual. Als 38’ ha arribat l’empat mitjançant Jaume Ramoneda gràcies a la insistència arlequinada per posar taules en el marcador.
Després del descans ha estat tot de l’equip local. El CE Sabadell ha arribat contínuament a l’àrea rival, però hem hagut d’esperar fins al 76’ perquè Vladyslav Kopotun, màxim golejador de l’equip fins a la data d’avui, avanci al seu equip. Cinc minuts més tard Carles Fernández ha sentenciat amb el 3-1 final.
De moment, el Joanenc continua sent segon amb 29 punts. El Sabadell continua sent líder, però ara a 10 punts de diferència, amb 13 victòries, dues derrotes i cap empat.

Comentaris
To Top