El Tibidabo tampoc pot amb el CE Berga (2-2)

Els sabadellencs juguen cada vegada pitjor i amb aquest nou empat se situen gairebé al final de la classificació

La pressió avançada del Tibidabo | DS

No hi ha remei. El Tibidabo Torre Romeu no sols ofereix un joc cada vegada pitjor, sinó que no aconsegueix assegurar els resultats en aquelles oportunitats en les quals la sort l’acompanya.
El partit ha començat de la millor forma per als locals, amb un gol de Xavi Muñoz als 14’. Amb més ganes que futbol el Tibidabo ha volgut seguir en la mateixa dinàmica però els errors totalment evitables li han començat a costar car. Als 37’, Carles Blanch ha empatat a través d’un penal i d’aquesta manera hem arribat al descans.
En la segona meitat el joc ha continuat sent igual per part de tots dos: molt fluix. No obstant això, als 64’ Sergi Romero ha trobat el 2-1 per a tornar a avançar al seu equip i donar esperances en les graderies. Però el Tibidabo s’ha quedat sense idees per a ampliar el marcador i ha pretès aguantar el resultat, però sense una estratègia clara i efectiva a nivell defensiu.
D’aquesta manera s’ha arribat als minuts finals de partit i als 86’ Ramon Artigas ha posat el 2-2 final per a deixar sense dos punts als sabadellencs que ara es posicionen tretzens amb tan sols 14 punts en quinze jornades.