El Via Crucis del CN Sabadell no té aturador

Pep Font, en una acció del partit, va marcar el tercer gol nedador / LL. FRANCO

No hi ha manera. El Club Natació Sabadell va encadenar la cinquena derrota en els darrers sis partits i allarga una jornada més el seu particular Via Crucis a la Segona Divisió B. Aquesta vegada va ser el Manresa qui va assaltar el pavelló del Nord (3-6) per endur-se els tres punts en un partit molt igualat on els petits detalls van girar l’esquena als de Borja Burgos. Amb aquesta ensopegada, el Club ja suma més de dos mesos sense conèixer la victòria.

Les sensibles baixes del sancionat Arnau Ametlla i del lesionat Ceci, van obligar Burgos a recórrer al planter nedador per configurar un equip que durant la primera meitat va tenir diverses ocasions per obrir el marcador: el pal, en una rematada d’Álex Llamas, o la falta d’encert de Pep Font, en la darrera jugada del primer temps, ho van evitar. A l’altra àrea, els manresans no intimidaven la porteria de Josep Maria.

A la segona meitat, la igualtat va continuar essent la tònica, sense grans ocasions per als de Borja Burgos ni Pau Machado. Però poc abans de l’equador del segon temps, una falta a la frontal de l’àrea seria el preludi del primer gol manresà: Asis no perdonaria davant Josep Maria per obrir el marcador (0-1). La diana visitant no va minvar els ànims sabadellencs, que ho continuaven intentant sense fortuna davant Adil. Però les males notícies mai venen soles: Pep Costajussà marxava lesionat i Christian veia la segona groga, que significava la cinquena falta del Club Natació Sabadell. Dos minuts en inferioritat numèrica fins que en el darrer segon, Ambrós, amb un xut ras ajustat a la base del pal, feia el segon. Un cop anímic gairebé letal a poc més de set minuts per a la conclusió. Però contra tot pronòstic, els nedadors van saber treure l’orgull per igualar a 2 un partit de difícil desenllaç: Llamas, amb un gran gol de volea, i Kawa, aprofitant una superioritat numèrica, feien despertar el centenar llarg d’espectadors al pavelló del Nord.

Arribats en els darrers quatre minuts, una falta molt rigorosa de Pep Font la transformaria, des del punt de doble-penal Asis per avançar als manresans (3-2). A contracorrent, els de Borja Burgos ho intentaren amb la tàctica del porter-jugador, però aquesta vegada va sortir creu (3-6).

L’Escola Pia s’emporta el derbi (1-11)

El derbi de la Segona Divisió B entre l’Amics del Pou i l’Escola Pia no va durar més de vint minuts. Després d’una primera meitat força igualada (1-4), en els següents vint minuts els de Pedro Donoso no van tenir pietat per encadenar una nova victòria, la quarta consecutiva, en acabar golejant per 1 a 11.