Ciutat

Les principals restriccions cauen aquesta setmana, per la baixada d’incidència de la Covid

Mascareta

Els principals canvis es troben en l’adeu a la mascareta a l’exterior, la reobertura de l’oci nocturn i els testos a escoles

La mascareta deixarà de ser obligatòria en exteriors / VICTÒRIA ROVIRA

La setmana anirà acompanyada d’un relaxament de mesures contra la Covid, a causa de la tendència a la baixa de la incidència de la pandèmia. Els principals canvis es troben en l’adeu a la mascareta a l’exterior, la reobertura de l’oci nocturn i el cribratge dels contactes positius als centres educatius.

Sabadell registra el primer descens d’ingressats per Covid en el darrer mes i mig

A partir d’aquest dilluns, a les aules d’escola i instituts ja no serà necessari que els companys de classe d’un cas positiu de Covid es realitzin un test. Ara bé, en el cas dels professors, així com l’alumnat dels centres d’educació especial, sí que hauran de fer-se el test, si hi ha un contagi. Són les dues úniques excepcions. Les quarantenes, però, encara es mantindran, ja que la previsió és no eliminar-les fins a finals de mes.

Un dels canvis que més notarem serà la caiguda de l’obligació de dur mascareta a l’espai públic, a partir de dijous. De moment, la mesura continuarà sent obligatòria a interiors.

El dijous també reobre l’oci nocturn. No hi haurà limitacions d’aforament ni serà obligatori ensenyar el Certificat Covid.

El quart intent d’obertura de l’oci nocturn anima el sector

Comentaris
To Top