Ciutat

S’obre al trànsit un nou accés al sector dels Planetes de Gràcia

Sector dels planetes, carrer urà i fraser Lawton
El nou tram que connecta dos carrers del sector dels Planetes / CEDIDA

La posada en marxa de la nova via que connecta un tram del carrer de Fraser Lawton amb el carrer d’Urà, al sector dels Planetes (Gràcia) de Sabadell, permet un accés alternatiu a aquest punt del barri de Gràcia, on  fins només es podia accedir passant per la Rambla d’Ibèria i “col·lapsant” els carrers interiors del barri. “El barri necessitava aquesta nova entrada”, apunta Francisco Martínez, membre del Moviment Veïnal Sector Planetes.

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Sabadell ha retirat els new yersey que impedien l’accés pel nou carril que s’havia construït durant l’estiu. Alhora, també es va obrir una nova via –que travessa el passeig sobre les vies soterrades d’FGC i connecta el barri amb Can Feu– que permet la sortida directa al passeig de Can Feu, sense haver d’accedir necessàriament per la Rambla d’Ibèria. Es tracta d’un pas entre el carrer de Júpiter i els carrers de César Torras i Damià Foment.

“Hem perdut alguna plaça d’aparcament, però era imprescindible el canvi”, apunten uns veïns del carrer de Júpiter. I també s’ha efectuat un canvi de sentit al carrer de Júpiter, que uneix el nou tram que connecta Can Feu i Gràcia, i passarà a ser una via de sortida. A banda, s’han habilitat dos nous passos de vianants al carrer de Fraser Lawton.

El nou tram que connecta dos carrers del sector dels Planetes / CEDIDA

El nou tram que connecta dos carrers del sector dels Planetes / CEDIDA

La circulació interior del barri, amb els nous canvis, s’ha “regulat”, apunta el veïnat. Els nous canvis de sentit i la nova via de circulació han alliberat l’accessibilitat al carrer d’Urà i ha permès descongestionar el trànsit al carrer de Mart en els primers dies de la seva posada en marxa. Encara queda, però, una demanda pendent: donar solució a la manca d’aparcament a aquest sector.

Comentaris
To Top