Ciutat

Farrés, sobre el Passeig: “Que ningú es posi nerviós que anem en calendari”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat aquest divendres les obres del passeig de la Plaça Major i ha assegurat que s’estan complint els terminis perquè estiguin a punt entre setembre i octubre d’aquest any. “Anem bé de temps, que ningú es posi nerviós que anem en calendari”, ha dit la líder socialista.

Un operari, en les obres del Passeig / LLUÍS FRANCO

Farrés ho ha dit en referència als primers compassos de l’obra, que va començar el 18 de gener, i fins no fa gaire no s’hi ha vist maquinària pesant. El motiu és que com en totes les obres primer s’ha fet la implementació del projecte a la superfície, que consisteix a aplicar sobre el terreny el que s’ha treballat als despatxos. I també s’han fet les comprovacions oportunes que han permès veure que la impermeabilització de la coberta i la base del paviment estan en bones condicions.

Aquesta mateixa setmana s’ha acabat de treure el paviment que s’ha retirat de l’espai central i actualment s’estan preparant els forats on aniran tant els arbres nous com els brolladors i el sortidor d’aigua. La primera fase de les obres acabarà cap a finals de març i aleshores ja es podrà veure l’estructura de la nova cortina d’aigua. Es faran proves, però no entrarà en funcionament fins al final de l’obra.

Control i accessibilitat

Tanmateix, Marta Farrés ha subratllat que “volem fer molt control de les obres” per controlar que s’estiguin fent de forma adequada, mantenint l’accessibilitat i reduïnt al màxim les molèsties.

Representants veïnals del Centre i de l’associació comercial Sabadell Comerç Centre han acompanyat la visita per conèixer el projecte amb detall. També hi han participat la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina, el regidor d’Espai Públic, Jesús Rodríguez, i el portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas.

FAQS: Les obres del nou Passeig de Sabadell, en set claus

Comentaris
To Top