ESPORTS

L’Astralpool Club Natació vol continuar regnant a la Copa de la Reina

Club Natació-Sant Feliu, Copa Reina

L’equip de David Palma no té pietat del Sant Feliu (22-4) i lluitarà pel seu divuitè títol d’aquesta competició

Un moment del partit de quarts davant el Sant Feliu / Alberto Tallón

Amb autoritat. L’Astralpool Club Natacio Sabadell no ha tingut cap dificultat per superar el Sant Feliu (22-4) en el duel de quarts de la Copa de la Reina de waterpolo que se celebra aquest cap de setmana a la Piscina de l’Àrea Olímpic de Terrassa. El seu rival a les semifinals d’aquest dissabte (11.45 h) serà el CN Rubí, guanyador del duel davant el CN Catalunya (11-7).

Judith Forca i Maica Garcia van ser les màximes golejadores amb 4 dianes en un partit de direcció única: 5-0 de sortida i 12-1 al descans. Només en l’últim quart va poder maquillar una mica el marcador el Sant Feliu gràcies a Blanca Goset, autora dels 4 gols del seu equip.

El conjunt sabadellenc és el gran favorit i també el dominador gairebé intractable de la Copa de la Reina. Ara vol el seu divuitè títol. De fet, aquesta superioritat s’ha accentuat en el transcurs de les dues últimes dècades: el Mataró és l’únic que li ha pogut pispar una Copa en els darrers 14 anys (va ser l’edició del 2017 a Can Llong). L’equip maresmenc s’ha convertit en el seu gran adversari, capaç de fer trontollar el regnat sabadellenc. S’han escurçat les diferències i així s’ha pogut comprovar en els nombrosos enfrontaments tant en l’àmbit nacional com en la competició europea.

Precisament, l’equip de David Palma ve d’encarrilar de manera gairebé definitiva l’eliminatòria que dona accés a la Final Four de l’Eurolliga davant l’Ethnikos en la piscina grega (8-13). La tornada serà el 26 de febrer. Ara, però, l’Astralpool només pensa a engrandir el seu espectacular palmarès amb un nou títol. La final està prevista per diumenge a les 14 hores a la piscina egarenca.

Comentaris
To Top