Ciutat

El teu defensor: “Cal més neteja a la timba de Covadonga”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

Un grup de veïns s’ha posat en contacte amb el Diari per reclamar més neteja a la timba propera al passeig de la Revolució, al barri de Covadonga. L’Ajuntament està revisant la zona per netejar-la. “L’accés no és fàcil”, apunten fonts municipals.

“Hi ha molt incivisme a la timba”

Un grup de veïns del barri de Covadonga s’han posat en contacte amb el Diari per denunciar la deixadesa de la timba del passeig de la Revolució, i denuncien l’incivisme de la gent que embruta la zona natural que dona al riu Ripoll: “Restes de dinar que es llencen pel barranc, plàstic que s’han acabat acumulant entre els arbres…”, apunta el Cristian, un veí de la zona que s’ha encarregat ell mateix de recollir les deixalles “fa un parell de caps de setmana”.

Els afectats lamenten l’incivisme dels vianants que hi llencen escombraries i restes d’aliments o que no recullen els excrements de les seves mascotes. Però també apunten que cal més neteja a la zona i demanen un reforç des de l’Ajuntament de Sabadell.

“El nou passeig de la Revolució venia amb promeses de manteniment i neteja, però no s’estan duent a terme com cal”, exposen els residents dels voltants, que sostenen que cada dia hi ha ampolles, plàstic i brossa de tota mena i “no hi ha una neteja gaire acurada”. Els veïns sostenen que no es tracta del passeig de la Revolució com a tal, sinó del seu entorn, de més difícil accés.

“Estem revisant la zona per fer neteja”

El teu defensor ha exposat a l’Ajuntament de Sabadell les peticions del veïnat, que reclama un increment de neteja a la zona del passeig de la Revolució contra l’incivisme. Fonts de l’Ajuntament indiquen que “es tracta clarament d’una qüestió d’incivisme” i apunten que el consistori està revisant la zona per fer-ne la neteja, tot i que alerten que “l’accés no és fàcil”.

A banda, les mateixes fonts asseguren que tenen constància d’aquests actes incívics, que “han provocat una acumulació de deixalles a la zona”. Paral·lelament, les mateixes fonts avançaven que l’Ajuntament “es posa a disposició dels veïns per intentar evitar que aquests fets es tornin a repetir”. En aquest sentit, creuen que l’objectiu és trobar solucions per combatre l’incivisme, “i poder gaudir tots de l’espai públic al voltant de casa”.

En tot cas, el D.S. farà un seguiment d’aquest cas i explicarà les mesures que s’apliquin en aquesta zona per evitar l’increment de brutícia al passeig i als voltants.

La timba de Covadonga / CEDIDA

La timba de Covadonga / CEDIDA

Comentaris
To Top