Oci i cultura

Flashy Ice Cream publica el disc ‘Hangover’ el 18 de febrer

La formació sabadellenca Flashy Ice Cream ens sacsejarà aquesta setmana. El 18 de febrer publicaran el seu tercer disc, Hangover, en què exploren camins lírics més enllà del trap. Fa dues setmanes, els joves de moda a la ciutat ja ens avançaven un dels temes que forma part de l’àlbum, Cops.

No és el primer avançament de Hangover. Fa ben poc, ja van presentar XDONA. El tema ens parla d’oblidar-se dels problemes del dia a dia, de gaudir de la festa i dels plaers que ens fan escapar de la rutina. La cançó deixa entreveure la vida íntima dels artistes, en què reflexionen sobre la dificultat de combinar el seu estil de vida amb cuidar les relacions personals. “No t’enamoris de mi perquè soc fugaç”. Recalquen que no viuen una vida típica i estable, amb un present sense por al futur, sinó un món imprevisible i en constant moviment.

Els sabadellencs Flashy Ice Cream / Delirics

Flashy Ice Cream ens va regalar una de les cançons d’aquest estiu, Només tu. Ritme pausat, reflexions enamoradisses i una tornada que enganxa. Després va arribar Brexit, un tema que s’aproxima a la sonoritat drill i a una lírica afilada i contundent, amb la col·laboració de Yung Mare de la P.A.W.N GANG i amb la producció del Koa de 31FAM. 

Flashy Ice Cream parlarà sobre Hangover a l’edició de dijous de Diari de Sabadell.

Comentaris
To Top