Ciutat

El Gimnàs Municipal ja té nova gestora

La seu del Gimnàs Municipal, a la plaça de Frederic Mompou / DS

El Sabadell Gimnàstic Club serà l’entitat que s’encarregarà de gestionar el Gimnàs Municipal durant els pròxims quatre anys, un cop finalitzat el procés de licitació. L’entitat sabadellenca hi desenvoluparà gimnàstica artística, tal com ha avançat Diari de Sabadell: “Aquesta disciplina esportiva té una llarga tradició olímpica, amb una demanda creixent de practicants i no disposa de cap equipament públic adequat per a la seva pràctica. A més de la gimnàstica artística, s’oferiran activitats de manteniment físic i esport obert a tothom”, asseguren des de l’Ajuntament.

L’atorgament de la gestió, però, no implica com a condició sine qua non que l’endemà mateix l’entitat pugui reobrir les portes del Gimnàs, perquè abans de tot caldrà arribar a un acord entre l’Ajuntament i l’entitat beneficiària per adequar l’espai i fer-hi les obres previstes. Tot anirà supeditat a les activitats de caràcter esportiu que s’hi duguin a terme, sempre tenint present que s’haurà d’oferir, paral·lelament, un servei als socis del Gimnàs, i si aquestes obres es poden ajornar uns mesos. En aquest sentit, el consistori ha explicat que “en les pròximes setmanes, representants de l’Ajuntament i de Sabadell Gimnàstic Club es reuniran per treballar les adequacions que s’hauran de fer a l’equipament, així com el calendari de posada en marxa”.

Sobre l’elecció del projecte guanyador, des de l’Ajuntament detallen que “s’ha tingut en compte la proposta realitzada per l’entitat, amb criteris amb la singularitat del programa esportiu, la distribució horària o la viabilitat econòmica, entre altres”. Així mateix, s’ha valorat “la promoció de l’esport femení, la igualtat i la inclusió”.

El Gimnàs tindrà nou gestor abans d’acabar el mes

Comentaris
To Top