Ciutat

L’intent de robar un mòbil a Sabadell acaba amb dues persones ateses per l’ambulància

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès aquest dimarts a les 10 h dues persones per ferides lleus a l’altura del carrer del Sol cantonada Cervantes, al Centre. Les han donat d’alta allà mateix i no ha calgut traslladar-les a cap centre sanitari. L’atenció s’ha produït després que un noi intentés robar el mòbil a una dona i diverses persones hagin reduït el presumpte lladre fins que ha arribat la policia.

L’incident s’ha produit al carrer del Sol / D.S.

Segons fonts policials i diversos testimonis, l’individu ha robat el telèfon mòbil d’una dona que estava en una pastisseria del carrer d’Alemanya i ha sortit corrent pel carrer del Sol, però diverses persones han aconseguit retenir-lo fins que han arribat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i l’ambulància.

Els Mossos tenen constància de l’incident com a furt amb grau de temptativa i, almenys a mitja tarda d’aquest dimarts, la víctima no havia presentat denúncia pels fets. Així, l’intent de robatori no s’ha consumat i la víctima ha pogut mantenir el seu dispositiu.

Comentaris
To Top