Diners

Tanca una botiga de Sabadell després de patir tres robatoris en menys d’un any

Botiga Sabway Sabadell
L'establiment és de la companyia sabadellenca Sabway / CEDIDA

La franquícia Sabway, dedicada a la venda de vehicles elèctrics de mobilitat personal, ha tancat la seva botiga de l’avinguda de Matadepera, 38. L’establiment ha patit tres robatoris en menys d’un any i, és per això, que l’empresa ha decidit abaixar-ne les persianes. “No volem més maldecaps”, assegura el conseller delegat de la companyia, Francesc Alonso Mollà.

Aquest mes, Sabway també ha tancat la segona botiga que tenia a Sabadell, situada al carrer de Doctor Puig, 5. Tanmateix, la franquícia n’ha obert una de nova a la ronda de Ponent, 106, just davant del local de Kia. “L’establiment de la botiga de Doctor Puig se’ns ha fet petit i ens hem mogut a un de més gran”, explica Mollà.

Sabway compta amb un total de 25 botigues pròpies repartides per tot l’Estat, tot i que la intenció de la companyia és continuar expandint-se. De fet, la cadena estudia el seu desembarcament a Andorra i Portugal, mentre que també explora la possibilitat d’obrir franquícies a Amèrica Llatina. Sabway, que va néixer el 2013 a Sabadell, ofereix als seus clients vehicles elèctrics de mobilitat personal, és a dir, des de patinets, bicicletes i tricicles per a adults fins a cotxes i motos per a infants.

Comentaris
To Top