ESPORTS

Dolorosa derrota del juvenil del Sabadell davant del Saragossa (0-1)

Al Sabadell li han faltat idees per a convertir. No ha pogut davant del Saragossa i fa un pas cap endarrere.

Adri González controlant la pilota | CES

Un autèntic espectacle  han disputat els juvenils del Sabadell i Saragossa en la gespa del Municipal d’Olímpia. La victòria ha estat visitant, però, malgrat la derrota, els dirigits per Marc Nomen han mostrat un gran nivell contra un dels millors equips de la categoria.
El partit es resumeix a un control gairebé permanent i posicional del Sabadell davant la solidesa defensiva implacable d’un Saragossa que, d’aquesta manera, ha pogut escalar i posicionar-se on està. El conjunt visitant simplement ha reflectit una capacitat defensiva notable que li ha permès reduir les possibilitats d’un Sabadell que ha mancat d’idees i ha abusat dels centres ineficaços que han estat rebutjats una vegada i una altra per una defensa molt bona.
El Centre d’Esports ha tingut les ocasions suficients com per a emportar-se una mica més d’aquesta jornada 21. Ocasions una mica més convincents que les que ha tingut l’equip visitant. No obstant això, l’eficàcia és el que val i així ho ha ratificat Pau Sans, qui als 70’ ha aprofitat la més clara del seu equip per a posar l’únic gol del partit en una jugada en la qual la defensa arlequinada ha quedat malament parada.
Després del dur cop, s’han notat nervis al Sabadell, qui ho ha continuat intentant, però no ha trobat la manera d’aconseguir l’empat. El pròxim partit serà el diumenge 27, quan es visiti a l’Atlètic Balears per la jornada 22.

Comentaris
To Top