ESPORTS

El filial del Sabadell derrota al Ripollet i segueix en una dinàmica immillorable (2-0)

El filial del Centre d’Esports continua en ratxa: malgrat la victòria, el Ripollet ha estat un gran rival.

Marc Vargas amb el control de la pilota | Crispulo

Nova victòria del filial del Centre d’Esports Sabadell, aquesta vegada davant del Ripollet per 2-0 en el Municipal d’Olímpia. No obstant això, el conjunt visitant ha estat dels rivals més difícils de batre per als de Jordi López.
S’ha acabat resolent durant el final del partit, ja que ha estat una disputa molt igualada en la qual tots dos equips han tingut oportunitats i han mostrat la seva millor versió. Si bé és cert que el Sabadell ha mostrat el seu habitual control de joc i jerarquia individual, el Ripollet ha sabut contrarestar en la mesura del possible les virtuts del conjunt arlequinat.
En la segona meitat ha estat quan els locals han aconseguit reflectir una superioritat suficient com per a merèixer més que el seu rival i ha estat quan Belmonte ha avançat al Sabadell amb una rematada molt difícil de detenir. Poc després, després d’una jugada individual de Bustamente, l’àrbitre ha assenyalat penal contra el jugador arlequinat i ell mateix ha estat qui ha posat el 2-0 final. Amb aquest resultat el Centre d’Esports continua amb la seva gran ratxa de victòries. El pròxim 6 de març serà quan visiti al Calaf per la jornada 19 de Segona Catalana.

Comentaris
To Top