Diners

Una ‘start-up’ llança al mercat un cinturó per al dolor menstrual

El cinturó de la sabadellenca My Obi ha començat a comercialitzar-se fa uns tres mesos / CEDIDA

Una ‘start-up’ sabadellenca, anomenada My Obi, ha llançat al mercat un cinturó que combina calor i vibració per reduir el dolor menstrual. Es tracta d’una solució alternativa natural i sense fàrmacs, amb base científica al darrere, que alleugereix els símptomes de la menstruació, des del dolor pelvià i d’esquena fins a les enrampades i la inflor abdominal.

“És un cinturó que ajuda moltes dones a deixar enrere el malson que suposa tenir dolors menstruals. Les que l’han provat asseguren que funciona”, explica la fundadora i consellera delegada de l’empresa emergent, Tsira Liparteliani.

L’empresa emergent va néixer fa dos anys, però només fa uns tres mesos que comercialitza el seu producte. El cinturó de My Obi, que pot ser de diferents colors i la seva mida és ajustable, es pot comprar des de tot el món a través de la seva pàgina web. De moment, Liparteliani assegura que la start-up no es planteja vendre la seva solució en botigues físiques, tot i que no descarta que sigui a finals d’any.

25.000 euros de vendes

Fins ara, My Obi ha aconseguit vendre més de 450 cinturons, que tenen un preu aproximat de 55 euros. És a dir, l’empresa ha facturat uns 25.000 euros des del desembre fins aquest mes de febrer. La intenció de la companyia, però, és incrementar el volum de vendes en els pròxims mesos. “La majoria de compradores que tenim són d’Europa, dels Estats Units i del Canadà, però volem tenir presència a més zones del planeta”, apunta la consellera delegada de My Obi.

Dit això, l’empresa emergent ha pogut començar a comercialitzar la seva solució gràcies al programa CambraAccelera, promogut per la Cambra de Comerç de Sabadell i l’acceleradora Conector Startup Accelerator. La start-up rep assessorament de quatre mentors, entre ells Mònica Gispert, de Laboratoris Uriach.

Des del desembre, My Obi participa al programa, que ajuda en el seu creixement sis empreses de recent creació. La start-up participarà el maig en el DemoDay. Es tracta d’un esdeveniment per aconseguir finançament entre els més de 300 inversors que s’hi reuneixen.

Així mateix, Liparteliani avança que aviat engegaran una nova línia de negoci: roba íntima que també alleugerà el dolor menstrual. En definitiva, el propòsit de la fundadora de l’empresa és crear una comunitat en què dones de tot el món exposin els principals problemes derivats de la menstruació. My Obi podrà així pensar en futures solucions.

Comentaris
To Top