Ciutat

Mor Ramon Fernández, històric comerciant de Sol i Padrís, a causa de la Covid

Ramon Fernández ha mort als 73 anys a causa de la Covid / CEDIDA
Ramon Fernández ha mort als 73 anys a causa de la Covid / CEDIDA

El sabadellenc Ramon Fernández, històric comerciant i president de l’Associació de comerciants de Sol i Padrís, ha mort avui als 73 anys a causa d’un quadre de Covid i pneumònia. Fernández no només s’havia implicat amb els comerciants del barri, també formava part de l’associació de veïns de Sol i Padrís i col·laborava a l’entitat de l’Eixample.

“Sempre col·laborava amb tothom”, apunta Teresa Coret, des de l’associació del barri de Nostra Llar, que apunta la importància que ha tingut la seva figura a la zona.

A banda de la seva col·laboració veïnal, era molt conegut en l’àmbit esportiu, vinculat al futbol sala sabadellenc. De fet, va crear un equip de futbol sala, el bar l’Esclop i competia al Club Natació Sabadell.

La seva mort ja ha aixecat les primeres reaccions a les xarxes socials. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’ha volgut acomiadar de Ramon Fernández.

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, també ha volgut reconèixer el paper que Fernández ha tingut a Sabadell.

També els portaveus municipals d’ERC i Ciutadans, Gabriel Fernàndez i Adrián Hernández respectivament, ha homenatjat el comerciant a través d’una piulada a Twitter.

Comentaris
To Top