El Sabadell Rugby Club no aixeca el vol

Sabadell Rugby Club-FC Barcelona Blau

La derrota contra el FC Barcelona Blau (15-28) complica les opcions d’accedir a la fase final de la lliga

Els sabadellencs sumen quatre derrotes consecutives / CEDIDA

En crisi. Des de la victòria a la primera jornada de l’any 2022, el Sabadell Rugby Club encadena quatres derrotes consecutives a la Divisió d’Honor Catalana, l’última a La Roureda davant el FC Barcelona Blau (15-28) que complica la participació en la fase final de lliga. Ara és sisè, però  només un punt per sobre dels Cocodrils de Viladecans que tenen dos partits pendents.

Els de Fran Gonzàlez van començar bé el partit. Van estrenar el marcador, primer amb un cop de càstig entre pals de Josu Quintana i una marca no transformada d’Oriol Ferran que posaven un 8-0 a l’equador de la primera meitat. Els blaugranes, però, van aprofitar 15 minuts de total desconnexió local per anotar quatre marques i deixar el marcador en un 8-28 al descans.

A la represa, el conjunt sabadellenc va lluitar de valent per remuntar el matx. Les seves intencions van topar amb una defensa infranquejable dels visitants. Només Francesc Farràs va posar la por al cos del Barcelona Blau quan va plantar la pilota a la zona de marca rival. Reacció insuficient i derrota per 15-28. El tècnic Fran Gonzàlez va destacar l’esforç de la segona part i va ser clar sobre el futur: “Haurem de lluitar de valent per guanyar al camp del Químic el pròxim dimarts si volem mantenir les opcions de play-off”.