Publicitat
Ciutat

Brutal agressió a dos policies de Sabadell assaltats per un grup violent

Ajuntament i sindicats han celebrat set reunions negociadores sense arribar a cap acord

Un dels agents va rebre cops a la boca i a la mandíbula, mentre que l’altre va ser ferit als braços i a les mans

/ LLUÍS FRANCO

Dos agents de la Policia Municipal de Sabadell van ser brutalment agredits per un grup violent, dimecres a les 17.30h, al carrer d’Alcàrria, al barri de Ca n’Oriac. Un d’ells va rebre cops a la boca i a la mandíbula, mentre que l’altre, ferit als braços i a les mans, va patir una luxació. Els agressors van acabar detinguts, després de l’ajuda de reforços policials.

Els agents comprovaven la comissió d’infraccions administratives relacionades amb una motocicleta que manipulaven el grup d’agressors. Va ser en aquell moment quan es van produir els cops.

Carrer de l’Alcàrria, a Ca n’Oriac, on es va produir l’agressió

El regidor responsable de la Policia Municipal de Sabadell, Jesús Rodríguez, ha titllat “d’inadmissibles” els fets. Alhora, ha comunicat que ha pogut parlar amb els policies que van patir l’atac i assegura li han expressat que “es troben en bon estat d’ànims i estan en disposició de continuar treballant pels ciutadans de Sabadell”. Rodríguez ha confirmat que arran dels fets han patit una luxació i un problema a la mandíbula. “Estic a disposició de continuar treballant amb tots els policies per evitar aquests fets”, ha afegit.

El sindicat de Policia Local i Cos Mossos d’Esquadra (SPLCME) descriu que va ser “una agressió salvatge” per part d’un “perfil d’agressors molt violents”. Demanen a l’Ajuntament de Sabadell que es personi com a acusació particular en aquest cas i “en tots aquells en què s’agredeixi a policies municipals de la mateixa manera”.

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Publicitat
Comentaris
To Top